5.0

Google-logo-225-225

Domein verhuizen

GRATIS een .NL domein verhuizen

Vul hier een domeinnaam in. Please verify that you are not a robot.

Zoek resultaten voor

Loading results

Domeinen

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar WebhostingToday? Dat is eenvoudig te regelen. Voer jouw domeinnaam in het bovenstaande veld in en klik op de knop om het verhuisproces te starten.

Op de volgende pagina dien je de verhuiscode van jouw domein in te voeren (ook wel bekend als token of autorisatiecode). Deze speciale code kun je opvragen bij jouw huidige provider.

Uitleg over het verhuizen van een domeinnaam

Je domein verhuizen, hoe werkt het?

Wanneer je jouw domeinnaam verhuist, verandert de beheerder van de domeinnaam terwijl jij als eigenaar hetzelfde blijft. Jij, als eigenaar van de domeinnaam, bent degene die de verhuizing van het domein kan initiëren en uitvoeren. Hieronder staan de stappen beschreven die je moet nemen om de verhuizing van jouw domein soepel te laten verlopen.

Belangrijk: Ter vervanging van ‘beheerder van je domeinnaam’, kan ook ‘de partij die je domeinnaam host’ worden gebruikt.

Verhuiscode opvragen

Bij je huidige provider kun je een verhuiscode (ook wel EPP code of auth code genoemd) opvragen. De verhuiscode is nodig om het domein te kunnen verhuizen.

Start de bestelling

Als je in het bezit bent van de verhuiscode kun je de domeinverhuizing beginnen. Daarvoor zal je via ons formulier jouw domein opnieuw moeten invoeren. Klik vervolgens op verhuizen en volg de stappen.

Bevestigen van de verhuizing

Bij sommige extensies is het nodig om de domeinverhuizing te bevestigen (bijv. bij een .com domein). De vorige domeinhouder ontvangt per mail een verzoek tot bevestiging van de verhuizing. Bevestig de verhuizing en je kunt verder.

Aan de slag!

De meeste extensies hoef je niet te bevestigen (zoals een .nl, .be. eu en .de) waardoor de verhuizing vrijwel direct in gang gezet wordt. Sommige extensies kunnen tot wel 7 dagen duren voordat de verhuizing is afgerond, hou daar rekening mee!

Websitetoday.nl - Webdesign en Online Marketing
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
js_loader
5/5
Sabina van RoestSabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nicknick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur StelwagenFleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW ProjectmanagementMHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
js_loader

Gratis proberen?

Wij zijn overtuigd van onze snelheid. Nu jij nog! We laten je onze webhosting graag gratis proberen! We zullen jouw website clonen naar onze servers zodat je zelf kunt ervaren hoe snel je website dan is! Vul het formulier in en we gaan direct aan de slag!

De url van jouw website
Jouw gegevens
Heb je nog vragen of opmerkingen?

VACATURE

Stuur je CV & Motivatiebrief mee! (doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png, gif max 5mb p.f.)