5.0

Google-logo-225-225

Groene hosting van Webhostingtoday

Ontdek de kracht van groene webhosting

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, groeit de vraag naar groene hosting exponentieel. WebsiteToday gelooft in de kracht van duurzaamheid en de impact op onze planeet. Onze green webhosting versterkt niet alleen jouw online aanwezigheid, maar draagt ook bij aan een groene toekomst.

Bij WebsiteToday ontdek je de kracht van groene hosting. Hier volgen enkele voordelen van onze groene hosting die je niet wilt missen.

Betrouwbaarheid en snelheid

Met onze groene hosting krijg je niet alleen duurzaamheid, maar ook betrouwbaarheid en snelheid. Onze hoogwaardige infrastructuur zorgt voor een stabiele en krachtige hostingomgeving. Jouw website wordt gehost op snelle servers met geavanceerde technologieën, wat resulteert in een optimale laadsnelheid en een prettige gebruikerservaring voor je bezoekers.

Moderne NVMe technologie

Webhosting moet gewoon perfect zijn. Niemand houdt van een website die stiekem verdwijnt. En laten we eerlijk zijn, een snelle website of webshop maakt gewoon indruk op bezoekers. Google en andere zoekmachines zijn dol op snelheid, dus je zult zeker hoger scoren in de zoekresultaten. Onze Ultra snelle webhosting maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals 100% NVMe SSD schijven in combinatie met de LiteSpeed technologie. De servers zijn direct verbonden met het moederbord. Lees- en schijftijden van data zijn tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

LightSpeed technologie

Al onze servers zijn voorzien van LiteSpeed Enterprise webserver + LiteSpeed Enterprise cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt. Profiteer van ongeëvenaarde prestaties en ga voor een naadloze gebruikerservaring, hogere conversies en tevreden klanten.

Ontdek de kracht van groene hosting

Draag bij aan een duurzame wereld met groene hosting

Ons team staat altijd voor je klaar om technische ondersteuning te bieden en advies te geven over het optimaliseren van je groene hostingomgeving. We blijven up-to-date met de nieuwste groene technologieën, verzorgen WordPress website onderhoud en delen graag onze kennis met jou.

Ben je klaar om je website groen te maken? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We helpen je graag bij het overstappen naar green hosting of het bouwen van een nieuwe website die zijn steentje bijdraagt aan het milieu.

CO2-uitstoot

Onze groene hosting draait op hernieuwbare energie, waardoor je website geen schadelijke emissies veroorzaakt.

bescherm het milieu

Met de groene webhosting ondersteun je milieuvriendelijke initiatieven. Zo planten wij voor elk afgesloten groene webhostingabonnement een boom in samenwerking met Trees for All. Samen geven we de natuur een stem, gaan we ontbossing tegen en bevorderen we de biodiversiteit.

duurzaam

Door te kiezen voor groene hosting toon je jouw betrokkenheid bij het milieu, waarmee je klanten en partners inspireert en aanspoort tot duurzame keuzes.

Trees for All

Zo planten wij voor elk afgesloten groene webhosting abonnement een boom in samenwerking met Trees for All. Dat betekent dat we op dit moment al meer dan 60+ bomen hebben gepland!

Open certificaat

Onze tarieven

We bieden verschillende pakketten aan voor zowel kleine als grote websites en webshops. Onze prijzen beginnen bij een betaalbare prijs voor een persoonlijk pakket en gaan verder omhoog naarmate de grootte en vereisten van de website toenemen. 

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw specifieke hostingbehoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbare pakketten.

Perfecte WordPress hosting

Persoonlijk

(basis website)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €14.99 p/m

9.99

/ maand

Professioneel

(bedrijven website)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €19.99 p/m

14.99

/ maand

Zakelijk

(webshop of leeromgeving)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €29.99 p/m

24.99

/ maand

Groot Zakelijk

(grote webshop of leeromgeving)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €54.99 p/m

49.99

/ maand

Ontvang bij elk webhostingpakket een gratis .NL domeinnaam

Heb je alleen een domeinnaam nodig voor het gebruik van e-mail? Dat kan met een e-mail only pakket voor € 2,49 p/m.

Gratis proberen?

Wij zijn overtuigd van onze snelheid. Nu jij nog! We laten je onze webhosting graag gratis proberen! We zullen jouw website clonen naar onze servers zodat je zelf kunt ervaren hoe snel je website dan is! Vul het formulier in en we gaan direct aan de slag!

De url van jouw website
Jouw gegevens
Heb je nog vragen of opmerkingen?

VACATURE

Stuur je CV & Motivatiebrief mee! (doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png, gif max 5mb p.f.)