5.0

Google-logo-225-225

WordPress Webhosting

Onze tarieven

We bieden verschillende pakketten aan voor zowel kleine als grote websites en webshops. Onze prijzen beginnen bij een betaalbare prijs voor een persoonlijk pakket en gaan verder omhoog naarmate de grootte en vereisten van de website toenemen. 

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw specifieke hostingbehoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbare pakketten.

Perfecte WordPress hosting

Persoonlijk

(basis website)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €14.99 p/m

9.99

/ maand

Professioneel

(bedrijven website)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €19.99 p/m

14.99

/ maand

Zakelijk

(webshop of leeromgeving)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €29.99 p/m

24.99

/ maand

Groot Zakelijk

(grote webshop of leeromgeving)

actieprijs voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere prijs van €54.99 p/m

49.99

/ maand

Heb je alleen een domeinnaam nodig voor het gebruik van e-mail? Dat kan met een e-mail only pakket voor € 2,49 p/m.
Lees hier meer over de groene / duurzame webhosting van onze leverancier.

Ontvang bij elk webhostingpakket een gratis .NL domeinnaam

Websitetoday.nl - Webdesign en Online Marketing
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
js_loader
5/5
Sabina van RoestSabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nicknick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur StelwagenFleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW ProjectmanagementMHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
js_loader

Moderne NVMe technologie

Webhosting moet perfect zijn. Jouw website mag natuurlijk nooit offline zijn. Daarnaast maakt een snelle website of webshop indruk op de bezoeker. Ook Google (en andere zoekmachines) houden van een snelle website wat er voor zal zorgen dat je ongetwijfeld hoger zal scoren in de organische zoekresultaten.

Onze Ultra snelle webhosting maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals NVMe SSD schijven in combinatie met LiteSpeed technologie.

Heb je alleen een domeinnaam nodig voor het gebruik van e-mail? Dat kan met een e-mail only pakket voor € 2,49 p/m. Lees hier meer over de groene / duurzame webhosting van onze leverancier.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Mocht je nog twijfelen over het aanschaffen van onze hosting is het mogelijk dat we jouw website clonen en op onze servers plaatsen. Vervolgens kan je zelf ervaren wat het verschil zal zijn met je huidige webhosting. Neem contact met ons op om onze hosting gratis te proberen!

NVMe WordPress hosting is een specifiek type webhosting dat gebruik maakt van NVMe-opslagtechnologie voor snellere gegevensoverdracht en betere prestaties. Het is speciaal ontworpen voor WordPress-websites.

NVMe-opslag biedt veel snellere gegevensoverdracht dan traditionele SATA-opslag, waardoor uw website sneller laadt en betere prestaties heeft. Bovendien biedt het specifiek gerichte hosting voor WordPress-websites meer stabiliteit en compatibiliteit.

NVMe is een nieuwere en snellere opslagtechnologie dan SATA. NVMe maakt direct gebruik van de PCI Express-bus, waardoor het veel snellere gegevensoverdracht en lagere latentie biedt dan SATA.

Jazeker, al onze WordPress webhostingpakketten worden opgeleverd inclusief een schone WordPress installatie.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je bestaande WordPress-site te verplaatsen naar onze NVMe WordPress hosting. Het proces varieert afhankelijk van de provider, maar in sommige gevallen kunnen we zelfs automatisch migratie instellen.

De kosten van NVMe WordPress hosting kunnen variëren afhankelijk van de provider en het specifieke pakket dat je kiest. Bekijk onze pagina met WordPress hosting voor de huidige tarieven.

Wij bieden je technische ondersteuning om je te helpen bij het instellen en beheren van de NVMe WordPress hosting. Bovendien kun je veel antwoorden op je  vragen vinden in de kennisbank.

Per pakket kun je maximaal 1 domeinnaam koppelen, wat betekent dat je maximaal 1 website online kunt zetten per webhosting pakket.

Je kiest altijd voor minimaal 12 maanden. Na de eerste 12 maanden wordt het abonnement automatisch met 12 maanden verlengd. Na de eerste 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand voorafgaand. Indien je recht hebt op een resterend bedrag storten we dat direct terug op je bankrekening.

Test gratis onze webhosting!

Ben je nieuwsgierig of onze webhosting écht zo snel is als we beweren? We laten het je gratis ervaren door jouw website te clonen naar één van onze servers!

De url van jouw website
Jouw gegevens
Heb je nog vragen of opmerkingen?

Gratis proberen?

Wij zijn overtuigd van onze snelheid. Nu jij nog! We laten je onze webhosting graag gratis proberen! We zullen jouw website clonen naar onze servers zodat je zelf kunt ervaren hoe snel je website dan is! Vul het formulier in en we gaan direct aan de slag!

De url van jouw website
Jouw gegevens
Heb je nog vragen of opmerkingen?

VACATURE

Stuur je CV & Motivatiebrief mee! (doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png, gif max 5mb p.f.)